Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 31

Thumbs up Jo Negociata – VETËVENDOSJE!

Sot, më 12 mars, Lëvizja VETËVENDOSJE! filloi fushatën e saj për vetëdijësimin e qytetarëve të Kosovës për dëmin që po i shkaktohet vendit me fillimin e negociatave të reja me Serbinë. Në kuadër të kësaj fushate, aktivistët e Lëvizjes VETËVENDOSJE! shpërndanë fletushka në qendër të qytetit në Prishtinë, në të cilat rradhiteshin arsyet se pse nuk duhet negociuar me Serbinë:

- Negociatat e integrojnë Serbinë në BE

- Negociatat e krijojnë republikën serbe përbrenda Kosovës

- Negociatat e bëjnë Kosovën të kontrolluar nga Serbia

- Serbia nuk e pranon pavarësinë e Kosovës

- Serbia nuk po e ndryshon kushtetutën e saj ku shkruan se Kosova është pjesë e Serbisë

- Serbia nuk i ka kërkuar falje Kosovës për krimet ndaj shqiptarëve përgjatë gjithë shekullit XX

- Serbia nuk na i ka dorëzuar kriminelë serbë të luftës

- Serbia nuk na i ka kthyer trupat e rreth 1800 të pagjeturve dhe nuk jep informacione për ta

- Serbia nuk na i ka paguar dëmet e luftës dhe të okupimit

- Serbia ua shkel të drejtat shqiptarëve autoktonë në Luginën e Preshevës dhe i shtyp ata

- Serbia vazhdon t’i financojë strukturat e saj ilegale në Kosovë

- Serbia nuk na e ka kthyer fondin pensional, depozitat bankare të qytetarëve të Kosovës dhe librat kadastralë

- Në Serbi janë dhjetëra mijëra kriminelë serbë të luftërave të viteve 90, që shetisin të lire dhe të pacenuar nga prokuroria e shtetit.

Ky aktivitet u mirëprit nga qytetarët e Prishtinës. Aktivitete të ngjashme do të organizohen edhe nëpër qendra të tjera në Kosovë, përgjatë tërë fushatës.

Lëvizja VETËVENDOSJE!

Sekretariati për Media dhe Komunikim
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar Maska e Shqypnia1878
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    prishtine-shqiperi
    Postime
    77
    ...... Me urti,me guxim vetevendosje per bashkim,sduam ndarje as murosje VETEVENDOSJE VETEVENDOSJE .....
    Shqiponja bertet duke fluturuar,
    rrofte SHQIPERIA E RIBASHKUAR

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Nje levizje-parti apo cka do qoft ka aq fuqi sa i ka besuar elektortati i ati vendi, qe dmth vetevendosje ka bere mire qe i ka pranuar rregullat demokratike dhe tani mbetet parlamenti vend per diskutim.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    E Perkrah Kete Iniciativ Te Vv

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Nje levizje-parti apo cka do qoft ka aq fuqi sa i ka besuar elektortati i ati vendi, qe dmth vetevendosje ka bere mire qe i ka pranuar rregullat demokratike dhe tani mbetet parlamenti vend per diskutim.
    Del naj dalldyshan qe si lene me lujt topa.
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    E Perkrah Kete Iniciativ Te Vv
    A e perkrah ti idene time qe te kemi shtrirje ne trojet e moqme Ilire?? Sic thot Historia!

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    Del naj dalldyshan qe si lene me lujt topa.

Po Po ata jane dal edhe ja u kane bo bajat, une shume besoj qe deri kah fundi i mandatit do edukohen kete te vetevendosjes.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Po kush po jau var ketyne rrugaqve te vetfundosjes
    ketyre u konvenon keshtu te mbetet e te vazhdoin tregtin e dalloveret me shkie siq i kan pas deri tash ne veri te kosoves
    e me keto bisedime do tu nderprehen bashkpunimi shkieve dhe rrugaqave te albin-daqiqit e keta rrugaqa kan me na qorrue me vo te quranit
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Po Po ata jane dal edhe ja u kane bo bajat, une shume besoj qe deri kah fundi i mandatit do edukohen kete te vetevendosjes.
    Vetem sa do forcohen,por nuk duhet prit fundin e mandatit ishalla nuk ka jet kaq te gjat se populli mbaron me kete qeveri,e vetmja qe mund te ja kethej shpresat ketij populli eshte vv,te tjerat i provuam te gjitha me rend dhe secila u tregua me kriminale se tjetra.

Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Fara11 Lexo Postimin
    Po kush po jau var ketyne rrugaqve te vetfundosjes
    ketyre u konvenon keshtu te mbetet e te vazhdoin tregtin e dalloveret me shkie siq i kan pas deri tash ne veri te kosoves
    e me keto bisedime do tu nderprehen bashkpunimi shkieve dhe rrugaqave te albin-daqiqit e keta rrugaqa kan me na qorrue me vo te quranit
    Ju e dini qe jeni ne minoranc,opozita eshte shumic,fjalen e kam shqiptare,ju jeni bashku me shkie e magjup,po mos harroni se shumica shqipetare eshte me opoziten,kete mos e harroni.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •